rightcolbanner

14 May 2011

Pagjumësia, përse shkaktohetPsikologët thonë se gjumi i zgjatur në mëngjes tregon shmangie nga përgjegjësitë. Gjumi i tepër, në një farë mënyre, është shmangie nga realiteti që një individ, dashur padashur, bie pre e gjumit të gjatë.

Meshkujt tradhtojnë për seks, femrat për dashuri


Sa i përket tradhtisë, meshkujt dhe femrat kanë arsye të ndryshme. Të parët për shkak të epshit seksual, të dytat për shkak të mungesës së emocioneve. Pra, motivi kryesor i meshkujve për tradhti është seksi, ndërsa femrat kërkojnë dashnorë në momentet kur nuk janë të lumtura dhe janë të pakënaqura.

Sa here ka vdekur Bin Laden?


1. Per sherbimet inteligjente franceze, ne Korrik te 2001, ai gjendej ne fund te jetes ne nje spital te Dubait (American Hospital) per shkak te nje semundje te veshkave.

Aeroplani i shndërruar në restorant


Ka shumë restorante origjinale në botë, por me siguri nuk do të kishit menduar se mund të hani drekë në aeroplanin e shndërruar në restorant.

Facebook angazhon gazetarë për të përhapur gënjeshtra rreth Google!

J-Lo në krye të top listës së YouTube

Jennifer Lopez ka arritur që të pozicionohet në vendin e parë të top listës së parë të YouTube, me hitin e saj “On The Floor”.